SZABÓ EDINA

kutya-macska-lókozmetikus
állatorvosi asszisztens
szakoktató

RÓLAM   ÜZLET   KUTYAKOZMETIKA   AROMATERÁPIA   PULI KOZMETIKA

Székesfehérváron a Beregszászi u. 2. alatt a
Deluxe Dog Kutyakozmetika Szalonban

várom sok szeretettel a szépítkezni vágyó kutyusokat, cicákat és minden kisállatot gazdijukkal. Kutyakozmetika szalonom igényesen kialakított, légkondícionált, magas színvonalú felszereltséggel, profi eszközökkel és kozmetikumokkal, higiénikus környezetben, gazdibarát árakkal várja a kedvenceket. Teljeskörű kozmetikai ellátással: -nyírás, trimmelés, zsinórozás, fürdetés, szárítás, színfrissítés, kölyök kozmetikához szoktatása, parazitamentesítés, ápolási, tartási, nevelési tanácsadás, kutya-cicamasszázs, hydromasszázs, kifésülés, fültisztítás, karomvágás, mancsápolás,a bűzmirigy szakszerű tisztítása, kiállításra felkészítés, stb.- és gazdi-illetve kedvenccentrikus vendégszeretettel találkozhatnak a betérő állattartók. A gazdik kellemesen tölthetik idejüket, míg a kedvencük szépül, érdekes könyveket, újságokat olvashatnak a váróban.

ÚJDONSÁG!!! ULTRAHANGOS   FOGKŐELTÁVOLÍTÁS is kérhető!

Igény esetén kiszállást is vállalok!

Kutyakozmetikámat és szakmai tudásomat folyamatosan fejlesztem, az árukínálatot bővítem a gazdik igénye szerint. Első osztályú amerikai, angol, spanyol és német kozmetikumokkal, eszközökkel dolgozom, ezek megvásárolhatók vagy megrendelhetők nálam.

Rugalmas nyitva tartással, kedvező árakkal, folyamatos akciókkal, ajándékokkal várom vendégeimet. Legyen az kicsi vagy nagy, keverék vagy fajtatiszta, öreg vagy fiatal, hosszúszőrű vagy rövidszőrű, harapós vagy barátságos, minden kutyus, cica és kisállat a maximális ellátást és becézést kapja!


A kozmetikáról képeket és videót a fotók közt találnak.

e-mail: kutyakozmetikus@t-email.hu

telefon06-30/517-0635